Mediasenteret sin logo
Påskemagasinet 2018

Påskemagasinet 2018

Nå nærmer våren seg, men først skal vi feire påske! Årets påskemagasin er klart for utsendelse, stappfullt av godt lesestoff fra Frogn, Vestby og Ås.

Frister

Vestby Nytt MARS/APRIL 2018

Utkomst 19. april
Materiellfrist 10. april

påskemagasinet 2018

Utkomst 22. mars
Materiellfrist 6. mars

Ønsker du annonsere i Vestby Nytt?

Dere får hyggelige frekvensrabatter etter hvor mange innrykk dere bestiller. Dere får 5% ekstra rabatt ved henvendelse via nettsiden.
Hele 60-70% av våre annonsører har fast avtale gjennom året. Det gjør det mer forutsigbart for dere som annonsør og for oss som utgiver.

Mediasenteret 25år!

Vi startet vår historie med ett år med diskusjoner med sentrale folk i kommunen om behovet for et informasjonsorgan for Vestby kommune. Med Moss Avis og Østlandets Blad som hadde ca. 30% dekning hver, og med en dobbeltdekning på 50% så hadde ikke kommunen full dekning på alle husstander i kommunen. Dermed fikk vi klarsignal til å sette i gang Vestby Nytt som vi startet opp i fra kjelleren i Randemsletta 14. Siden har utviklingen gått fort og hvert år har hatt sitt særpreg. I 1999 flyttet vi ut av kjellerlokalene og flyttet virksomheten til Vestby Bedriftssenter på Verpet. Vi startet opp Ås Nytt i september 2002 som vi utga i 8 år før vi la det ned. Sommermagasinet er inne i sin 14 årg, Påskemagasinet 7. årg. og Julemagasinet 9 årg. Dette er populære ferie- og høytidsmagasiner for tre nabokommuner. Utviklingen går stadig videre med nettsider og facebook som vi fortsetter å videreutvikle. Med en sterk kombinasjon av kvalitetsprodukter som alle vil ha, mener vi at vi har vært i takt med tida i 25 år.

Kontakt oss

Ditt navn Dette feltet er påkrevet
Din e-post Dette feltet er påkrevet
Telefon
Henvendelsen gjelder? Dette feltet er påkrevet
Emne Dette feltet er påkrevet


Validering
Skriv tegnene du ser i bildet nedenforValidering er noe vi må benytte på alle åpne skjemaer på nett fordi det har blitt vanlig at spam roboter fyller ut skjemaer med søppel.