Mediasenteret sin logo


Vestbyhagen for alle!
Vestby Nytt nr.11 -18

Publisert: 09.11.2018

Av Ronny Nermo


Leilighetene vil koste i underkant av 2 millioner kroner for de minste leilighetene, og burde appellere til flere kjøpegrupper. Størrelsemessig vil leilighetene variere i fra 30 til 91 kvm. Utbyggerne har som mål at området vil være godt egnet for småbarnsfamilier og mer veletablerte, samtidig som de ønsker å gi nyetablerte en god inngangsbillett til boligmarkedet.

Byggene får et moderne utseende, men med tradisjonell kledning i tre.

Det vil bli bygd i fra 3 til 4 etasjer, og høyden på byggene vil følge topografien i terrenget. I første byggetrinn er det planlagt 69 leiligheter. Hvis det selges ca. 30 enheter i året vil det ta 4-5 år før prosjektet blir sluttført. Utbyggingen av prosjektet vil nødvendigvis være avhengig av hvor raskt man klarer å selge leilighetene. Etter noen innspill i fra naboer har hele prosjektet landet på ca. 180 boenheter. Med dette prosjektet vil et område som er blitt bygget over mange år bli sluttført.

Hvordan blir leilighetene/området?

Fasaden blir dekket med tre og materialene i leilighetene blir i forskjellig tremateriale. Dermed blir bygningene bygget i tidsriktig, miljøriktig materiale. Det blir også bygget solrike balkonger i tilknytning til leilighetene.

Parkeringen under jorden

Det vil i utgangspunktet ikke bli etablert parkering på bakkenivå. Det blir i så fall begrenset gjesteparkering.
Målet er å få bilene under jorden, og grøntområder på bakken.

Utformingen av leilighetsbyggene på tomten frigir areal til felles uterom med gode solforhold.

Lek og rekreasjon

Det søkes å legge til rette for gode og solfylte områder for lek og rekreasjon i planområdet. Utformingen av leilighetsbyggene på tomten frigir areal til felles uterom med gode solforhold.

Byggetrinnene ferdigstilles

Det blir presisert i fra Andreas Olsen at man gjør seg ferdig vært byggetrinn/tun før man går videre til neste tun. Dermed får man en god følelse av utbyggingen av området.

Konkurransen

Hersleth ser ikke på denne utbyggingen som en direkte konkurrent til sentrumsutbyggingen. Her bor man landlig til i grønne naturlige omgivelser, men likevel svært sentralt. Dette blir heller et supplement til utbyggingen av sentrum.

Utbyggerne håper på en rask kommunal behandling av rammesøknaden og salgsstart rundt juletider. Byggestart på vårparten 2019.

Bildetekst til toppbildetMed dette prosjektet ønsker vi å skille oss i fra de andre eiendomsprosjektene i Vestby sentrum, forteller Reinert Hersleth til venstre på bildet. De er en av to utbyggere. Den andre utbygger/eiendomsutvikler er Mestergruppen, som her er representert ved Andreas Olsen, til høyre på bildet. I midten ser vi Eiendomsmegler Martin Bauer i fra Foss & Co.


Slik blir det første tunet seende ut, med etablering av skjermede lekeplasser og grønne uteområder.
Klikk her for å åpne bilde som en mer detaljert PDF

Relaterte artikler Se Artikler for øvrige innlegg.


Kontakt oss

Ditt navn Dette feltet er påkrevet
Din e-post Dette feltet er påkrevet
Telefon
Henvendelsen gjelder? Dette feltet er påkrevet
Emne Dette feltet er påkrevet


Validering
Skriv tegnene du ser i bildet nedenforValidering er noe vi må benytte på alle åpne skjemaer på nett fordi det har blitt vanlig at spam roboter fyller ut skjemaer med søppel.