Mediasenteret sin logo

Næring
Vestby og omegn får Eventyrfabrikken i julepresang!
Vestby Nytt nr. 11 -18

Publisert: 06.12.2018

Av Hege Krogseth
Foto: Pixabay/Eventyrfabrikken


Endelig åpner fabrikken som er proppfull av underholdning for barn fra 1 - 14 år og lekne foreldre. Terje Gustavsen er spent når det nå endelig nærmer seg åpning etter å ha jobbet hardt og lenge med prosjektet.

Det er familien Andreasson i Halmstad i Sverige som står som eiere av flere eventyrfabrikker og Axels Tivoli som mange har snurret rundt i karusellene til. Terje Gustavsen er daglig leder og forteller at det fortsatt gjenstår praktiske detaljer før åpning.

-Vestby Avis har skrevet at dere vil åpne før jul. Er dere sikre på at Eventyrfabrikken vil være en "julepresang" til Vestby og omegns befolkning?
-Det er vi sikre på. Vi forsøkte bli klar til 1. november, men det gikk ikke. Godkjenning fra kommunen, sykkelstativ som skal være under tak, el-ladere, kjøkkendetaljer, ventilasjon, brannsikring osv., osv. er underveis. Jeg talte forleden at vi har 16 bedrifter som er i sving for å gjøre lekelandet ferdig, sier han, og bekrefter at han kjenner på stor spenning på hvordan Eventyrfabrikken blir tatt i mot i Vestby.

-Hvor mange barn er det plass til i Eventyrfabrikken av gangen?
-Vi har lov til å ha 900 personer i lokalene som blir på 7.500 m2. De er fordelt over 1 hovedetasje og en del-etasje over kjøkkenet som vil romme en småbarnsavdeling for barn opp til 5 år for å forhindre at leken blir for voldsom for dem.

-Hvilken aldersgruppe er dere hovedsakelig rettet mot?
-1 - 14 år.

-Blir det mange avdelinger?
-Der blir 2 avdelinger. 1 for barn opp til 5 år, og en opp til 14/15 år. De småbarna som vil, kan gå i den store avdelingen også.

-Vil dere holde åpent alle dager hele uka?
-Ja, alle dager.

-Er det en dyr affære å besøke dere?
-Nei, det er ikke dyrt. Voksne kommer dessuten inn gratis.Han legger til at det blir wi-fi i kaféen som vil servere enkel kafémat, og at dette blir en rolig del av etablissementet.

Relaterte artikler Se Artikler for øvrige innlegg.


Kontakt oss

Ditt navn Dette feltet er påkrevet
Din e-post Dette feltet er påkrevet
Telefon
Henvendelsen gjelder? Dette feltet er påkrevet
Emne Dette feltet er påkrevet


Validering
Skriv tegnene du ser i bildet nedenforValidering er noe vi må benytte på alle åpne skjemaer på nett fordi det har blitt vanlig at spam roboter fyller ut skjemaer med søppel.