Mediasenteret sin logo


VESTBY NYTT FEIRER 25 ÅR!

Publisert: 23.10.2017

Av


Det er stort, og det er gøy å feire 25 årsjubileum av de innholdsrike magasinene som har kommet ut i postkassene måned etter måned.

Det kommer selvfølgelig av at det skjer så mye i kommunen av store og små begivenheter. Vestby Nytt er ikke et nyhetsmagasin, men vi forsøker å få med de største sakene i tillegg til å gå litt dypere i forskjellige temaer.

 

VESTBY NYTT FEIRER 25 ÅR!

I denne utvidede jubileumsutgaven ser vi både bakover på årene som har gått og litt fremover på de neste, og som vanlig har vi stoff som er aktuelt akkurat nå. For å nevne noe av det redaksjonelle denne måneden:


Historier fra alle grendene i kommunene Garder, Hvitsten, Hølen, Son og Vestby nord, en prat med Tom Anders Ludvigsen som faktisk har vært ordfører i hele 10 av de 25 årene, litt om det morsomme besøket Arshad i Støkken-butikken fikk nylig av Morten Ramm og Einar Tørnquist som “redder Norge”,, et intervju med feltlegen Katrine Mathisen med tilbakeblikk til tiden hennes ved skuddlinjen i Mosul og ferske rapporter fra Oktoberfesten og Damenes aften. Selvfølgelig inkluderer november/desember-utgaven også julegateåpningene i kommunen.

Har du noe å annonsere, ta kontakt på telefon 64 98 52 82/84 og få gode tilbud til jubileumsnummeret (materiellfrist  31.10., utkomst 9.11.) og Julemagasinet 2017 (materiellfrist 21.11., utkomst 7. desember). Vi er takknemlige for at så mange annonsører har vært med oss helt i fra starten i 1992 :)

Relaterte artikler Se Artikler for øvrige innlegg.


Kontakt oss

Ditt navn Dette feltet er påkrevet
Din e-post Dette feltet er påkrevet
Telefon
Henvendelsen gjelder? Dette feltet er påkrevet
Emne Dette feltet er påkrevet


Validering
Skriv tegnene du ser i bildet nedenforValidering er noe vi må benytte på alle åpne skjemaer på nett fordi det har blitt vanlig at spam roboter fyller ut skjemaer med søppel.