Mediasenteret sin logo


Solskinnsdag på Kom deg ut-dagen
Vestby Nytt 2 2019

Publisert: 14.02.2019

Av Christine Berge


Mange barn, voksene og besteforeldre kom innom arrangementet ved gapahuken ved Risil grusbane og Flisløypa.

Søndag 3.februar ble lignende Kom deg ut-dager arrangert over hele landet. Rett og slett for å få folk til å komme seg ut og vise hvor enkelt og samtidig trivelig man kan ha det ute i naturen.

Barnas Turlag som er en del av Vestby Turlag inviterte til et «vinterlekeland» med natursti med quiz for barn og voksene, fine premier, slakk line for balansering og ellers fine muligheter for skitur og aking i området.

Barna koste seg og lekte i snøen i Risilskogen og fikk muligheten til å treffe andre barn og familier. Det var tent opp bål og grill, og barna fikk pølser, KIWI Vestby sto for frukt og grønt og suppeingridienser. Leder i Barnas Turlag Marcel Grohmann varmet opp sin populære hjemmelagde tomatsuppe i en bålpanne-gryte. En suppe som skal inspirere til å lage enkel og god mat ute i naturen. Noen av familiene Vestby Nytt pratet med sa de koste seg og syntes det var et flott arrangement, det var kjekt at det skjedde noe for barnefamilier i Vestby og hyggelig å treffe kjente.

Her har vi samlet noen fotoglimt fra dagen.

"Tur-tomatsuppe (til ca 2personer)

  • 1 boks hakkede tomater
  • 1/2 liter grønnsaksbuljong
  • hvitløk
  • salt og pepper

Topping: Cream Fraishe og knuste nachos.

Lag suppen ferdig hjemme og ha på termos eller lag i kjele over bål eller på primus. Hvitløk kan gjerne byttes ut med for eksempel løk eller persille. Makaroni passer også godt i suppen. Server gjerne i kopp. Ta på toppingen (frivillig) til slutt, en liten dæsj cream fraishe og litt knuste Nachos.

Har du forslag til god turmat? Send gjerne tips til btvestby@gmail.com

Turer og arrangementer for barn og voksne blir annonsert på Vestby Turlag sin facebook side.


Send tips til turmat

Relaterte artikler Se Artikler for øvrige innlegg.


Image for Solskinnsdag på Kom deg ut-dagenImage for Solskinnsdag på Kom deg ut-dagenImage for Solskinnsdag på Kom deg ut-dagenImage for Solskinnsdag på Kom deg ut-dagenImage for Solskinnsdag på Kom deg ut-dagenImage for Solskinnsdag på Kom deg ut-dagenImage for Solskinnsdag på Kom deg ut-dagenImage for Solskinnsdag på Kom deg ut-dagenImage for Solskinnsdag på Kom deg ut-dagenImage for Solskinnsdag på Kom deg ut-dagenImage for Solskinnsdag på Kom deg ut-dagenImage for Solskinnsdag på Kom deg ut-dagenImage for Solskinnsdag på Kom deg ut-dagenImage for Solskinnsdag på Kom deg ut-dagenImage for Solskinnsdag på Kom deg ut-dagenImage for Solskinnsdag på Kom deg ut-dagenImage for Solskinnsdag på Kom deg ut-dagenImage for Solskinnsdag på Kom deg ut-dagenImage for Solskinnsdag på Kom deg ut-dagenImage for Solskinnsdag på Kom deg ut-dagenImage for Solskinnsdag på Kom deg ut-dagenImage for Solskinnsdag på Kom deg ut-dagenImage for Solskinnsdag på Kom deg ut-dagenImage for Solskinnsdag på Kom deg ut-dagenImage for Solskinnsdag på Kom deg ut-dagenImage for Solskinnsdag på Kom deg ut-dagen

Kontakt oss

Ditt navn Dette feltet er påkrevet
Din e-post Dette feltet er påkrevet
Telefon
Henvendelsen gjelder? Dette feltet er påkrevet
Emne Dette feltet er påkrevet


Validering
Skriv tegnene du ser i bildet nedenforValidering er noe vi må benytte på alle åpne skjemaer på nett fordi det har blitt vanlig at spam roboter fyller ut skjemaer med søppel.