Mediasenteret sin logo


Slalomrenn /Telenorkarusell
VN0218

Publisert: 15.02.2018 Saken oppdatert: 23.03.2018

Son slalomklubb holder det de lover på sine hjemmesider; de skaper skiglede i hjertet av Son. Det kommer ikke gratis her nede ved kysten. Klubbmannskapet jobber både dag og natt.

Slalomrenn /Telenorkarusell

Trenerne Petter Nyquist og Håvard Mathisen er gode forbilder for de unge.

Sist søndag var det oppkjøring til klubbmesterskapet som kommer i mars.
Denne dagen var det bare gøy. I mars blir det “alvor”.


Telenorkarusellen
Med materiell fra Telenorkarusellen, et samarbeid Skiforbundet og Telenor gjør på grasrota for å stimulere talentutvikling og arbeid i klubbene, fikk alle de 45 som stilte i slalombakken med nummer ryggsekkpremie. Flere store og små kjørte dessuten uten skilt.

Petter Nyquist kommentator
Pølsekiosken var godt besøkt av store og små, og trener Petter Nyquist som var kommentator under rennet, berømmet publikum for at de holdt stand i bunnen av bakken og heiet på sine håpefulle.I tur og orden kom deltakerne over hoppkanten eller elegant kjørende mellom portene i bakken. Noen i et forrykende tempo, andre mer nølende og forsiktig med skiene i kraftig plog. Målet var å komme ned, og det gjorde de alle sammen.

Ny preppemaskin
Klubben drives at et styre på seks personer pluss undergrupper, hvorav driftsgruppa og trenergruppa er viktige aktører. Det jobbes dag og natt med snøkanon som bruker mye vann, så dette koster, og den for klubben nye preppemaskinen er uunnværelig. Klubben har et godt samarbeid med skoler og barnehager i omegn, som bruker klubbens anlegg i forbindelse med skidager og aktivitetsdager.

Skianlegget i Grevlingen er enestående:
Det er den eneste slalombakken i Norge som er bredere enn den er lang!

Pølsesalg. Mann tarpå sennep på pølse. Barn selger pølsegutt på slalomskito menn ved bålpanneVed medbrakt bålpanne satt brødrene Hågen og Rickard Pettersen og stekte pølser og forsøkte å holde varmenTre gutter sitter på en benk. To med startnummer på magenSøsken står med startnummer på magenSøsknene Skaas er ivrige på ski.Mor aker med to barn. De ler.Noen hadde det kjempegøy på akebrett.På snowboard ser nedpover skibakken.

Relaterte artikler Se Artikler for øvrige innlegg.


Kontakt oss

Ditt navn Dette feltet er påkrevet
Din e-post Dette feltet er påkrevet
Telefon
Henvendelsen gjelder? Dette feltet er påkrevet
Emne Dette feltet er påkrevet


Validering
Skriv tegnene du ser i bildet nedenforValidering er noe vi må benytte på alle åpne skjemaer på nett fordi det har blitt vanlig at spam roboter fyller ut skjemaer med søppel.