Mediasenteret sin logo

Miljø
Plastplukketur
VN0518

Publisert: 04.06.2018

Voksenopplæringen i Vestby dro på tur for å plukke søppel i forbindelse med strandryddeuka. Vi fikk en liten rapport av lederen Anne Rannstad etter turen.

Plastplukketur

-I dag dro Voksenopplæringen i Vestby ut med 11 elever, pluss lærere, for å plukke søppel i forbindelse med strandryddeuka.

Vi kjørte ned til Kjøvangen, hvor vi fikk oss en liten overraskelse, en positiv overraskelse egentlig. Stranda var helt ryddet for søppel, alt vi fant var en liten åpner fra en brusboks. (Se de tre første bildene på bilde del 1.)

 

-Vi sjekket også  Kroken, Emmerstad og Hulvika. Alle var like fine. Det er jo veldig bra! Da fant vi ut at vi skulle prøve Sonskilen båthavn og den store parkeringsplassen for båtfolket. Der var det ikke ryddet enda.

 

Det var en utrolig positiv gjeng som spratt ut av bilene og satte i gang. Vi fikk også flere positive kommentarer fra forbipasserende underveis, noe elevene satte pris på.  Vi hadde en fin dag, og vi syntes det var gøy å kunne bidra til å holde kommunen fin og fri for søppel.


Relaterte artikler Se Artikler for øvrige innlegg.


Kontakt oss

Ditt navn Dette feltet er påkrevet
Din e-post Dette feltet er påkrevet
Telefon
Henvendelsen gjelder? Dette feltet er påkrevet
Emne Dette feltet er påkrevet


Validering
Skriv tegnene du ser i bildet nedenforValidering er noe vi må benytte på alle åpne skjemaer på nett fordi det har blitt vanlig at spam roboter fyller ut skjemaer med søppel.