Mediasenteret sin logo

Sport
Norgesmester i lag for kvinner
Vestby Nytt nr.10 -18

Publisert: 31.10.2018 Saken oppdatert: 06.12.2018

Av Hege Odseid Bjerk


Karoline ble Norgesmester i lag for senior kvinner under NM i Trondhjem, sammen med 4 andre jenter fra Oslo turnforening hvor hun har turnet siste 4 år. Gleden var stor da jentene vant gull!!

Karoline har slitt siste 1 1/2 året med en skade i albuen, som endelig ble operert i april. Armen er fremdeles ikke bra, men Karoline jobbet likevel hardt for å klare å stille i alle apparater under årets NM.

Individuelt var det både opptur og nedtur for ­Karoline i NM.

Konkurransen startet på verst mulig måte med fall i hopp, som vanligvis er ett av hennes beste apparater.
Grunnet albuen var det meget usikkert om hun skulle delta i skranke i NM, da hun ikke har fått trent omtrent noe i dette apparatet. Hun valgte å gjennomføre, men turnet sin dårligste skrankeøvelse. Så det var en nedtur.

Tredje apparat var bom, som derimot ble en opptur. ­Karoline gjorde en bra øvelse der uten fall, og poengsummen holdt til finaleplass blant Norges beste gymnaster. Totalt sett ble ­Karoline nr. 5 i bom i finalen, som er veldig bra i et NM.

Frittstående ble også gjennomført bra, men Karoline har litt lav vanskelighetsgrad i forhold til de aller beste der da hun ikke har fått trent bra nok grunnet albueskaden.
Nå er det kun en konkurranse igjen for Karoline i 2018, og så håpes det at albuen blir såpass bra at hun kan jobbe opp vanskelighetsgraden i alle apparater igjen.

En Norgesmestertittel i lag og en 5.plass i bom er et godt utgangspunkt for å jobbe videre.


Relaterte artikler Se Artikler for øvrige innlegg.


Kontakt oss

Ditt navn Dette feltet er påkrevet
Din e-post Dette feltet er påkrevet
Telefon
Henvendelsen gjelder? Dette feltet er påkrevet
Emne Dette feltet er påkrevet


Validering
Skriv tegnene du ser i bildet nedenforValidering er noe vi må benytte på alle åpne skjemaer på nett fordi det har blitt vanlig at spam roboter fyller ut skjemaer med søppel.