Mediasenteret sin logo

Mote
Klassisk, sofistikert, sexy
VN1117

Publisert: 17.11.2017 Saken oppdatert: 15.02.2018

Av Hege Krogseth
Foto: Trond Larsen


Modeller fra butikkene Follestad, Guess, Riccovero og Høyer ved Norwegian Outlet pyntet seg til vårt fiktive julebord og viste antrekk i mørke farger med gode kontraster på tilbehøret.

Klar til å innta julebordet med stil.

Slipset og tørklet i brystlomma kan gjerne ha ulike mønster, men må matche i farger. Striper og blomstermønster går fint. Farger på tilbehøret kan live opp et ellers rolig og klassisk antrekk. Herredressene har enkle, moderne snitt med to knapper i jakken.

Den lange, sorte fra Guess har høy splitt, nydelig fall i skjørtet og parti av blonder i ryggen. Høye hæler i pumps av slangeskinn-imitasjon fra samme butikk fremhever splitt og løfter hele antrekket.

Follestads kamelhårsfrakk er årets godbit. Elegant, varm og god, og ikke minst slitesterk, i ull, Kashmir og polyester. Kamelfargen er god og er mye brukt både i dame- og herrekolleksjoner denne sesongen.

Kort kåpe i persianer-imitasjon, ser så ekte ut at Høyer stadig får spørsmål om det er ekte skinn. Dette er et kompliment, men kan også oppfattes som et problem i disse tider. Imidlertid skårer nok den stilige fasongen og looken høyest for de fleste kundene.

Kjolene er mørke. Innslag av volanger satt på skrå og snøfnugg-mønster gir liv i kjolen fra Høyer og gjør den litt leken. Modellen bruker store, kledelige, litt strenge briller, som gir en kul kontrast.  Høyers stoffsko med høy platå og reimer rundt anklene er kledelige og feminine.

Guess ønsker å vise en knall cerise rosa blazer som gir en kledelig kontrast til en sort kjolevariant i gjennombrutt blonde, og vi ser hvordan antrekket endrer seg når modellen har blazeren av og på. Vi foretrekker den med, og ser den gir modellen farge og høy partyfaktor.

Damene stiller med langt hår. Denne moten holder seg og er spesielt kledelig til fest. En touch av den populære “powder blue” gir en trendy look i et blondt, delvis oppsatt hår. De mannlige modellene har klassiske frisyrer, og en-dagers skjegg er fortsatt sjarmerende. Alt i alt er trenden Norwegian Outlet viser klassisk, sofistikert og sexy.

Alle er i feststemning til julebordet.

En stilig bukett med komplette antrekk fra sine respektive butikker:

Marte Kjønøy (Høyer), Jeanette Torgersen (Guess), Aleksander Braun Andresen (Follestad), Jennifer Olafsrud (Guess) og Frikk Thorstensen (Riccovero)

Relaterte artikler Se Artikler for øvrige innlegg.


Kontakt oss

Ditt navn Dette feltet er påkrevet
Din e-post Dette feltet er påkrevet
Telefon
Henvendelsen gjelder? Dette feltet er påkrevet
Emne Dette feltet er påkrevet


Validering
Skriv tegnene du ser i bildet nedenforValidering er noe vi må benytte på alle åpne skjemaer på nett fordi det har blitt vanlig at spam roboter fyller ut skjemaer med søppel.