Mediasenteret sin logo

Friluftsliv
Jubileumsår! - Vestby Turlag 5 år - DNT 150 år
Vestby Nytt nr.2/3 2018

Publisert: 22.03.2018 Saken oppdatert: 21.03.2018

Av Bente Hagen
Foto: Bente Hagen


I fjor hadde vi ca.1000 deltakere på våre turer og arrangementer, noe vi er kjempefornøyd med! Medlemstallet stiger jevnt og trutt, og er nå på ca. 900.

Jubileumsår! - Vestby Turlag 5 år - DNT 150 år


Vestby har mange flotte turområder

Vårt mål er å ha turer i alle deler av kommunen, bli med på turer utenfor ditt nærmiljø også!
Turene går for det meste på sti i variert terreng. Turenes lengde varierer noe, men er på ca. 6-8 km. Med vanlig turtempo tar dette rundt 2,5-3,5 timer inkl. rast. Turene passer for alle som liker å være ute på tur i all slags vær.

Barnas turlag

Barnas turlag har 2 arrangementer i vår. Det første, KOM DEG UT-dagen i februar, ble en flott dag hvor en masse store og små koste seg i Risilskogen.
9.juni ønsker vi alle velkommen til strandhugg på Krokstrand, med eller uten telt. (vi setter opp lavvoer) Leder i Barnas Turlag, Marcel, trenger deg som vil være med å bidra til uteaktiviteter for barn.
Ta kontakt!

Gratis kurs!

Vestby Turlag har mange turledere, men vi trenger flere! Det planlegges kurs i mai/juni. Dette er et 3-4 timers kurs som kvalifiserer til å lede turer i nærområdet der du bor. Det er fokus på turlederrollen, turkunnskap, sikkerhet og ansvar. Det er hyggelig og sosialt å være turleder! Kurset annonseres på FB.

Facebook

Her legges alle turer/arrangementer ut fortløpende. Trykk «følg»! så får du informasjonen du trenger.

GOD TUR!

kart og kompassRelaterte artikler Se Artikler for øvrige innlegg.


Kontakt oss

Ditt navn Dette feltet er påkrevet
Din e-post Dette feltet er påkrevet
Telefon
Henvendelsen gjelder? Dette feltet er påkrevet
Emne Dette feltet er påkrevet


Validering
Skriv tegnene du ser i bildet nedenforValidering er noe vi må benytte på alle åpne skjemaer på nett fordi det har blitt vanlig at spam roboter fyller ut skjemaer med søppel.