Mediasenteret sin logo


Døgnåpen “butikk” med fisk og vilt - det har Shell det!
VN0917

Publisert: 19.09.2017

Av Hege Krogseth


Et fornøyd tospann, Martin Våge (kollega Cato Signebøen var ikke til stede)  og John Ødbehr, møter oss en regnfull septemberdag med en super nyhet. Fersk fisk, skalldyr og vilt kan nå bestilles og hentes over disk på Shell/7 Eleven. Døgnet rundt!

Ikke nok med at Finnmarksfisk leverer ferdig frosset og nyfisket fisk, stort sett fra det høyeste nord, hver søndag ved Shell/7-Eleven; nå kan du bestille det du ønsker av både fisk og vilt på telefonen eller pr. e-post og hente varene i løpet av kort tid over disken på bensinstasjon.

John Ødbehr sier, en smule stolt og rimelig nok veldig fornøyd med idéen han selv har klekket ut:

-Vi har jo pakkelevering via Nordpost over disken, så hvorfor skal vi ikke kunne tilby andre varer? Spesielt fersk fisk og skalldyr er jo mangelvare i de vanlige kjedebutikkene.

Martin Våge supplerer:

-Ødbehr har stilt opp for oss hele veien, og nå har han ordnet med en fryse-container til rådighet for oss som står på stasjonsområdet. Vi pakker varene, godt merket med ordrenummer etc., og kundene kan hente dem når som helst på døgnet.

Han legger til:

-Vi utvider og tilbyr nå reinkjøtt og annet viltkjøtt. Dessuten bacon fra Iberico gris (kåret til gullmedaljevinner i år), olje og vinaigrette fra Portugal som de første og eneste i Norge. Vi er glad for å kunne tilby kundene ferske og gode produkter og ser frem til samarbeidet.

Relaterte artikler Se Artikler for øvrige innlegg.


Kontakt oss

Ditt navn Dette feltet er påkrevet
Din e-post Dette feltet er påkrevet
Telefon
Henvendelsen gjelder? Dette feltet er påkrevet
Emne Dette feltet er påkrevet


Validering
Skriv tegnene du ser i bildet nedenforValidering er noe vi må benytte på alle åpne skjemaer på nett fordi det har blitt vanlig at spam roboter fyller ut skjemaer med søppel.