Mediasenteret sin logo

Markedsaktivitet
Car boot sale tok helt av
VN 0418

Publisert: 26.04.2018

Av Hege Krogseth


Rådhusgata var stinn av selgere med åpne bildører og besøkende. Det var et yrende liv, rett og slett. God, gammeldags markedsstemning, tross den moderne vrien.

Vi tok en rask prat med ildsjelene Marie Dille Morris og Tim Morris der de koste seg medbrakt” kaffevogna”, The Coffee Van,  for anledningen. Folk var kaffetørste som vanlig, men vi fikk med oss at paret som står bak hele arrangementet, hadde startet med påmelding, men at de hadde gitt opp dette. Hele Rådhusgata var fylt opp med biler på begge sider, og i mellom gikk folk og skinte om kapp med sola. Paret kunne ikke valgt en bedre dag med hensyn til været. Dette var vel nesten den aller første vårdagen.

En del så ut til å handle enten det nå var delikate vafler og is, små og rare ting som kulepenner formet som armbånd, brukte glass, kopper, lamper, fat osv., osv. eller nye strikkede produkter som kjoler, luer og sokker.
Vestby Fotoklubb benyttet anledningen til å vise noen av sine fine bilder i glasscontaineren ved Rådhuset. Mye fint å se her!

Aller mest var det tydelig at markedsdagen var et sosialt arrangement som veldig mange setter pris på har blitt dratt i gang.


Relaterte artikler Se Artikler for øvrige innlegg.


Kontakt oss

Ditt navn Dette feltet er påkrevet
Din e-post Dette feltet er påkrevet
Telefon
Henvendelsen gjelder? Dette feltet er påkrevet
Emne Dette feltet er påkrevet


Validering
Skriv tegnene du ser i bildet nedenforValidering er noe vi må benytte på alle åpne skjemaer på nett fordi det har blitt vanlig at spam roboter fyller ut skjemaer med søppel.