Mediasenteret sin logo

Mote
Ble ny med Vestby Nytt!
VN0517

Publisert: 18.05.2017 Saken oppdatert: 19.05.2017

Av Hege Krogseth
Foto: Hege Krogseth


Flere representanter fra Vestby Storsenter gikk sammen og gjorde Vestby-damen, Heidi, ny til 17. mai. Det var gøy for alle parter, og vi er glad for å vise hvor fin hun ble.


Vi begynte i “sminken”. Dvs. det var
Vitas Anette Hove som stilte sminke og gode råd til disposisjon. Hun ga Heidi Lesteberg en nude makeup som passet perfekt til damen som nesten aldri bruker sminke og som er en naturlig og sporty dame. Foundationen Hove valgte var en halvmatt variant, og hun brukte en lysreflekterende skygge på øyelokkene i to ulike bruntoner og en dus rosa farger. En concealer under øynene “åpnet opp øynene”. Mascaraen som hun påførte i flere lag, var sort, noe hun syntes Heidi og mange flere kan bruke uten at det virker hardt. Leppene ble tegnet med lipliner og en “dusty rosa” leppestift med navnet  ble valgt til hverdagsantrekket Heidi skulle fotograferes i. Til den fargerike kjolen, fikk hun en knallrød leppestift som bidro til festlooken. Rouge og litt broncepudder ga en vakker glød og finish, og helt til slutt sprayet Anette en fixing spray på ansiktet som setter makeupen og gir en frisk følelse.


Det ble tid til ferske, nydelige rundstykker, nytraktet kaffe og frisk jordbærsmoothie på Villa Vestby som Evy Thune blidt tok på sin kappe og gjorde dagen enda hyggeligere for modell og fotograf.

HairShop, som er en del av Nikita-konsernet som har hele 150 salonger i Norge, tok oss velvillig imot etter lunsj. Daglig leder Thor Martin Frivik overlot Heidi til Anniken som sammen med Bli ny-modellen ble enig om hvordan hun skulle klippes. Anikken var klar på at hun alltid samarbeider med kunden hele veien. Etter vask ble håret klippet opp og gradert rundt ansiktet, og Anikken fønet ut den naturlige fallen Heidi har i sitt typisk nordiske, fine hår som var farget fra tidligere. Som en variant kan frisyren bare lufttørkes og dyttes opp med fingrene og gir et mer rufsete inntrykk.


Så stod Outlet One klar med fest og hverdagsantrekk og deres Elisabeth Suther bistod hele veien og løp til og fra for å hente riktige størrelser, sko og accessoirer. Etter noe prøving og utbytting, ble resultatet bare lekkert.
Hverdagsantrekket
var i lys, sommerlig dongeri; en klassiker som kledde Heidi veldig godt. Både bukse og jakke var i stretch stoff og var behagelig å ha på seg. Til dongeriantrekket gjorde den fargerike og vide blusen seg kjempegodt, og med knæsj rosa sko og veske, halssmykke og en rekke armbånd, var Heidi klar til “å gå på byen” både dag og kveld i grunnen.


Det sommerlige pene antrekket var som bestilt til til 17. mai, og bestod av en blomstrete kjole med halvlange ermer og ganske rett opp og ned i fasongen. Blomstermønstre er veldig in akkurat nå. Elisabeth supplerte antrekket med en litt kort, innsvinget dressjakke i kremhvitt, med espadrillos i blondelook og veske, også kremhvit. Vola; Heidi Lesteberg var klar til fotoshoot.Relaterte artikler Se Artikler for øvrige innlegg.


Kontakt oss

Ditt navn Dette feltet er påkrevet
Din e-post Dette feltet er påkrevet
Telefon
Henvendelsen gjelder? Dette feltet er påkrevet
Emne Dette feltet er påkrevet


Validering
Skriv tegnene du ser i bildet nedenforValidering er noe vi må benytte på alle åpne skjemaer på nett fordi det har blitt vanlig at spam roboter fyller ut skjemaer med søppel.